Beeld © ANP

Donny Roelvink deelt transformatie: 'Van depressief naar massief'

02 december 2020 18:56

Donny Roelvink (22) heeft zijn slechte jaren achter zich gelaten, zo valt te lezen in een gesponsorde Instagram post. De krachtpatser pent een emotioneel bericht over waarom hij iedere dag in de sportschool te vinden is.

"Deze reis heeft mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker gemaakt"

'Elke dag ben ik in de gym te vinden, omdat ik me nooit meer wil voelen als op de eerste foto. Deze reis heeft mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker gemaakt', begint de jongste Roelvink-telg zijn bericht. 'Vroeger was ik niet de allerslimste en voelde ik mezelf talentloos. Al die frustratie kwam er tijdens het trainen uit en hierdoor kwam ik achter mijn talent: doorzettingsvermogen. Ik ben er nooit meer mee gestopt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave en Donny Roelvink hebben fikse ruzie met elkaar

Donny vertelt dat hij maar wat trots is dat hij zijn roeping in het leven heeft gevonden. 'Ik ging er beter uitzien, er kwamen mogelijkheden op mijn pad en ik kwam daardoor op mooie plekken terecht. Mijn leven had weer kleur', concludeert hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgende stap voor Donny Roelvink en vriendin: 'Hebben een huis!'

Iets minder kleurrijk is zijn band met broer Dave. Donny heeft het al maanden aan de stok met hem. In gesprek met RTL Boulevard vertelt vader Dries hoe de vork in de steel zit. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!