Een door haar vader gemaakte foto van Sharleyne. Beeld © Victor Remouchamps
Peter R. de Vries
Peter R. de Vries

Misdaadjournalist, presenteerde het programma Peter R. de Vries Misdaadverslaggever, schreef de bestseller De Ontvoering van Alfred Heineken.

Vader Sharleyne geschokt door wurging

04 januari 2018 18:06

Victor Rechouchamps, de vader van Sharleyne, is geschokt door het nieuws dat zijn dochter gewurgd zou zijn vlak voor haar dood. Dat vertelde hij vandaag aan RTL Boulevard. “Mijn hoofd duizelt van het nieuws”.

'Eindelijk is er duidelijkheid'

Het Openbaar Ministerie bevestigde vandaag dat zijn dochter, voordat zij levend van een flat werd gegooid en overleed, ook is gewurgd. “Het maakt mij erg verdrietig dat mijn dochter dit heeft moeten mee maken, van een persoon aan wie zij haar vertrouwen gaf, en die haar hoorde te beschermen.” De vader doelt hiermee op de moeder van het meisje, die vastzit voor de moord en binnenkort voor de rechter moet verschijnen.  

Victor laat ook weten dat hij blij is met het nieuws. “Eindelijk is er duidelijkheid. En, ik heb er dan ook 200% vertrouwen in een goede afloop. Dat heeft mijn dochter verdiend.” En hoe verschrikkelijk ook, Victor had de uitkomst wel verwacht: “Er was geen enkel ander scenario mogelijk.”

'Ik vind het dan ook een blamage voor justitie'

Peter R. de Vries, die de zaak op de voet volgt, laat weten dat hij heel blij is voor de vader. "Victor heeft hier enorm voor gestreden en zonder hem zou de dader hiermee weggekomen zijn. Ik vind het dan ook een blamage voor justitie die hier niets van hebben vastgesteld in eerste instantie."  

Lees hier wat John van den Heuvel in oktober zei over de aanhouding van Sharleyne's moeder:

Peter R. de Vries

Misdaadjournalist, presenteerde het programma Peter R. de Vries Misdaadverslaggever, schreef de bestseller De Ontvoering van Alfred Heineken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!