Marit van Bohemen Beeld © ANP

Serie over boek Judas in de maak

19 februari 2018 18:13

RTL gaat een dramaserie maken van het boek Judas, dat geschreven is door Astrid Holleeder. De serie wordt gemaakt voor Videoland, maar het is nog onbekend wanneer deze te zien zal zijn.

''Ik was me van geen kwaad bewust.''

Aanvankelijk wilde RTL dit nieuws nog niet naar buiten brengen, maar actrice Marit van Bohemen, bekend van haar rollen in Onderweg naar Morgen en Voetbalvrouwen, is vandaag uit de rechtbank gezet tijdens het Holleeder-proces. De actrice heeft tijdens het proces geluidsopnames gemaakt en dat mag natuurlijk niet. Marit maakte een 30 seconden lange opname van de getuigenis van Sonja om zo beter in haar rol te komen. Zij zal namelijk de lievelingszus van Willem Holleeder spelen in de serie.

De rechtbank kon niks anders doen dan Marit eruit te zetten. De uitzetting is opgepikt door een verslaggever van RTL Boulevard die tijdens het proces aanwezig was. RTL Boulevard is rond gaan bellen en kwam er toen achter dat er een serie in de maak is. De serie zal bestaan uit zes afleveringen. Marit heeft inmiddels ook gereageerd. Zij schaamt zich dood en laat weten: ''Ik was me van geen kwaad bewust.'' 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!