Orlando Boldewijn is al ruim een week spoorloos. Beeld © Privéfoto
Peter R. de Vries
Peter R. de Vries

Misdaadjournalist, presenteerde het programma Peter R. de Vries Misdaadverslaggever, schreef de bestseller De Ontvoering van Alfred Heineken.

Politie vindt lichaam in zoektocht naar vermiste Orlando

26 februari 2018 20:59

De politie heeft een lichaam gevonden in het water in de zoektocht naar de vermiste Orlando Boldewijn. De 17-jarige jongen is al ruim een week spoorloos nadat hij een internetdate had in Den Haag.

Vanmiddag maakt de politie bekend dat zij een duikploeg inzetten. Duikers hebben nu een lichaam in het water bij het Haagse Ypenburg gevonden. Het is nog niet bekend of het om de 17-jarige Orlando gaat. 

Een woordvoerder van de politie laat weten: "Er was vandaag nieuwe informatie in het onderzoek wat ons ertoe deed besluiten om op die plek te zoeken. Dat heeft erin geresulteerd dat we een stoffelijk overschot hebben aangetroffen. We gaan deze persoon identificeren. We willen eerst weten wie er in het water lag, voordat we meer vragen kunnen beantwoorden. Er is nog niemand aangehouden, we kunnen nog niet zeggen of de persoon om het leven is gekomen door een misdrijf."

 

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook

Politie schaalt zoektocht naar Orlando Boldewijn op

Orlando sprak op zondag 18 februari via een dating-app af met een jongen. Die zette hem vervolgens af op de Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg. Volgens de man zou Orlando huiswaarts gaan, maar sindsdien is de tiener vermist. "Op dit moment hebben we geen verdachten, maar we spreken met iedereen die iets zou kunnen weten", legt de politie uit.

Peter R. de Vries

Misdaadjournalist, presenteerde het programma Peter R. de Vries Misdaadverslaggever, schreef de bestseller De Ontvoering van Alfred Heineken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!