Beeld © ANP

Kevin Spacey wil naam beschuldiger weten

08 februari 2019 04:09

Kevin Spacey wordt door een anonieme man beschuldigd van een aantal kwalijke zaken, waaronder aanranding. Spacey eist dat de naam van deze man bekend gemaakt wordt en zich niet langer hult in anonimiteit. Dit meldt The Blast.

Volgens de eens zo gevierde acteur zijn schuilnamen of pseudoniemen bijna nooit geoorloofd in de rechtszaal, tenzij de aanklager een gegronde reden heeft om anoniem te blijven. Dat is in dit geval niet aan de orde, zo stelt Spacey. De voormalig House of Cards-ster meent zelfs dat hij zelf veel kwetsbaarder is, wat betreft bedreigingen en inbreuk op zijn privacy. Hij stelt nu voor om de zaak te seponeren als de man zich niet publiekelijk bekend maakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Slachtoffer Kevin Spacey flirtte terug'

De man om wie het gaat zegt dat hij in oktober 2016 aangerand is door Spacey toen hij hem thuis een massage kwam geven. Volgens het 'anoniempje' greep de acteur zijn hand en forceerde hem zijn geslachtsdelen aan te raken. Ook wilde hij hem oraal bevredigen. Hierop pakte de anonieme man zijn massagetafel en ging er vandoor.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!