Beeld © ANP

Advocaat rapper Boef: "We gaan in hoger beroep"

18 februari 2019 17:50

Boef was rijdend te zien op zijn Instagram, waardoor mensen vragen stelden over zijn ingetrokken rijbewijs. Zijn advocaat, Khalid Kasem, laat weten dat de rapper niet in overtreding is.

"We hebben besloten dat we in hoger beroep gaan, omdat wij ons niet kunnen vinden in de straf"

De advocaat laat weten dat Boef niet de wet breekt, de straf gaat namelijk pas in op het moment dat het onherroepelijk is. "We hebben besloten dat we in hoger beroep gaan, omdat wij ons niet kunnen vinden in de straf", vertelt Khalid Kasem. De datum waarop de rechtszaak vervolgd wordt, is nog niet bekend. Op dit moment buigen drie rechters zich hierover en er wordt binnenkort een uitspraak verwacht. Het filmpje waar de ophef om ontstond, kwam van Boef's Instagram Story. Hierin zagen we hoe de rapper rondreed in een groene Lamborghini. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boef neemt rijverbod niet serieus

Boef is eerder dit jaar veroordeeld tot anderhalf jaar rijontzegging voor twee grove snelheidsovertredingen. Daarnaast kreeg hij een geldboete van 6500 euro opgelegd. De politie begon een onderzoek naar de stuurmanskunsten van de 25-jarige rapper nadat hij in 2016 een filmpje op internet had geplaatst. Daarop is te zien dat hij op de snelweg richting Tilburg bijna 300 kilometer per uur haalt. Het filmpje werd massaal bekeken op internet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!