Beeld © ANP

Aangifte tegen rapper Kempi

26 februari 2019 18:30

Het 22-jarige model Dewi Veldman heeft aangifte gedaan van bedreiging door rapper Kempi. Volgens Dewi heeft Kempi begin februari gedreigd haar tanden uit haar mond te slaan en haar te verkrachten. Het model zegt ook dat hij haar bij de keel heeft gegrepen, maar vindt de bedreiging erger en is daar donderdag voor bij de politie geweest.

Het incident gebeurde na afloop van clipopnames, waarin Veldman een rol had, toen zij ’s nachts in een snackbar in Rotterdam nog wat gingen eten. Daar is ruzie ontstaan, met de vermeende fysieke en verbale bedreiging tot gevolg. Van het incident zijn camerabeelden, maar daar is volgens Justus Faber, de advocaat van Kempi, geen bewijs van de bedreiging of mishandeling te zien. RTL Boulevard toont die beelden dinsdag in de uitzending.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk doet het met Kempi

Veldman zegt dat er meer camera’s waren die het hebben geregistreerd, maar dat Kempi een dag later met vier anderen naar de snackbar is gegaan om die beelden te laten verwijderen. Faber zegt dat die bewering ‘uit de lucht gegrepen is’. “Volgens onze informatie hing er tijdens het vermeende incident slechts 1 camera in de zaak. Naar ik nu begrijp heeft de eigenaar vrijwillig en uit zichzelf de beelden getoond.”

De snackbar is niet bereikbaar voor commentaar. Ook Top Notch, het platenlabel waar Kempi onder contract staat, reageert niet, maar advocaat Faber zegt de uitkomsten van het politieonderzoek af te wachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Kempi vrijgelaten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!