Beeld © ANP

John van den Heuvel: Ernstige dreiging komt van Ridouan Taghi

08 april 2019 18:55

De dreiging richting John van den Heuvel is ontstaan door plannen van Ridouan Taghi., zo vertelt de misdaadjournalist tegenover RTL Boulevard.

John was aanwezig in de uitzending om te praten over de aanslag op het kantoor van de Telegraaf, een jaar geleden. Taghi zou verantwoordelijk zijn voor de beraming van de aanslag. “Men probeert om zand in zijn misdaadmachine te strooien, daarmee maak je het hem moeilijker. Er is nog een lange weg te gaan, die man is levensgevaarlijk”, reageerde John.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ridouan Taghi en Saïd Razzouki gelinkt aan twaalf moorden

Hij deed voor het eerst een boekje open over de herkomst van de dreiging aan zijn adres. “Het is inmiddels niet meer een geheim dat ik goed beveiligd wordt. Dat komt door de plannen die Taghi zou hebben in mijn richting. Die plannen gingen heel ver kan ik je zeggen”, aldus John. De misdaadverslaggever wordt al een tijd beveiligd door een speciale afdeling van de politie, de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging.

Het Openbaar Ministerie wenst niet te reageren op de uitlatingen van John van den Heuvel. Taghi’s advocaat Inez Weski was niet bereikbaar voor commentaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John van den Heuvel zocht pedofiel Hans V. op in Kenia

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!