Ridouan Taghi en Saïd R. Beeld © politie

Rechterhand Ridouan Taghi opgepakt in Colombia

07 februari 2020 16:07

Saïd Razzouki (47), de rechterhand van topcrimineel Ridouan Taghi (42), is opgepakt in Colombia. De Landelijke Eenheid bevestigt dit nieuws na berichtgeving van 'De Telegraaf'. Hij wordt gezien als een van de kopstukken binnen de zogenoemde Mocro Maffia.

"De identificatie vindt plaats, waarna we naar verwachting kunnen bevestigen dat het om Saïd R. gaat"

Saïd Razzouki wordt door justitie beschouwd als tweede leider van de 'geoliede moordorganisatie' van Taghi, die meedogenloos zou hebben afgerekend met rivalen, verraders, afvalligen en schuldenaars. Met zijn aanhouding zit nu de complete top van de 'mocro-maffia' vast, meldt De Telegraaf.

"Vandaag is vermoedelijk Saïd R. in Medellin aangehouden, door de Colombiaanse politie, in samenwerking met de Landelijke Eenheid, DEA en FBI. Dit liet DEA weten. De identificatie vindt plaats, waarna we naar verwachting kunnen bevestigen dat het om Saïd R. gaat", zo laat de politie weten op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Na Ridouan Taghi is nu ook zijn zus gearresteerd

Eerder gingen geruchten dat hij zou zijn overleden. Justitie had 100.000 euro tipgeld uitgeloofd voor de gouden tip die leidde tot zijn aanhouding. Ditzelfde bedrag werd ook uitgeloofd voor Ridouan Taghi. Hij werd in december 2019 gearresteerd in Dubai, waar hij al enige jaren verbleef. Alles over zijn arrestatie zie je hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!