Beeld © Twitter @CevherToktas

Turkse profvoetballer vermoordt 5-jarig zoontje met corona op IC

14 mei 2020 11:57

De Turkse Süper Lig-voetballer Cevher Toktaş (32) heeft toegegeven dat hij zijn vijfjarige zoontje Kasim om het leven heeft gebracht. Het jongetje lag in het ziekenhuis met symptomen van het coronavirus en leek daaraan te zijn gestorven. Zijn vader heeft nu echter bekend een kussen op het gezicht van het jochie te hebben gedrukt.

"De enige reden dat ik hem besloot te vermoorden, is omdat ik niet van hem hield"

Elf dagen na Kasims dood is de Turkse voetballer naar de politie gestapt om toe te geven dat hij verantwoordelijk is, meldt de Turkse krant Hurriyet. De kleuter werd opgenomen in het ziekenhuis omdat hij hoestte en hoge koorts had. Zijn vader riep op een gegeven moment de artsen erbij, omdat zijn zoon moeite had met ademen. Vervolgens kwam Kasim op de intensive care terecht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprah heeft contact gehad met moeder doodgeschoten jogger

Op 4 mei legde Cevher zijn bekentenis af. "Ik drukte een kussen op mijn zoon, die op zijn rug lag. Vijftien minuten lang heb ik het kussen op hem gedrukt", zou hij volgens Turkse media hebben gezegd. "Toen hij niet meer bewoog, haalde ik het kussen van hem af. Ik riep de doktoren erbij, zodat niemand mij zou verdenken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ink Master-ster krijgt schuld van dood YouTuber'

Cevher voelde zich toch schuldig; om die reden gaf hij zichzelf aan. Zijn vrouw en zijn vader zouden naar verluidt van het incident af hebben geweten. "Ik hield niet van hem", gaf hij als reden voor het vermoorden van zijn zoontje. "Al sinds zijn geboorte hield ik niet van hem. Ik weet niet waarom. De enige reden dat ik hem besloot te vermoorden, is omdat ik niet van hem hield."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Artiesten willen gerechtigheid voor doodgeschoten jogger

Verder gaf Cevher aan geen mentale problemen te hebben en wel van zijn vrouw en andere zoon te houden. De voetballer, die speelt voor Bursa Yıldırımspor, werd gearresteerd en zal binnenkort voor de rechter verschijnen. Als hij schuldig wordt bevonden, kan hij zijn leven lang achter de tralies verdwijnen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!