Keith Bakker in 2010. Beeld © ANP

Keith Bakker steekt middelvinger op naar aangeefster in zedenzaak

20 mei 2020 10:51

Voormalig verslavingsgoeroe Keith Bakker heeft bij binnenkomst in de rechtszaal zijn middelvinger opgestoken naar zijn vermeende slachtoffer. Het meisje, dat als minderjarige verkracht zou zijn door Keith, is voor het eerst aanwezig in de rechtbank.

Ook Keith Bakker verscheen niet eerder tijdens een openbare zitting. Hij houdt nog steeds vol onschuldig te zijn en liet duidelijk blijken niet blij te zijn met de aangifte van de jongedame.

De officier van justitie spreekt vandaag de strafeis uit tegen Keith Bakker. De voormalige verslavingsexpert, bekend van onder meer 'Spuiten en Slikken', heeft zich volgens het Openbaar Ministerie schuldig gemaakt aan het misbruiken van een minderjarig meisje en illegale behandeling van vier meerderjarige mannen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keith Bakker hoort vandaag strafeis in tweede misbruikzaak

Het is voor het eerst sinds de aanhouding dat hij in het openbaar verschijnt. Vermoedelijk zal hij uitgebreid verklaren over de zaak. De strafeis van de officier van justitie is waarschijnlijk fors. De verwachting is dat de rechtbank over twee weken uitspraak doet in de zaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OM: Keith Bakker behandelde illegaal vijf andere slachtoffers

RTL Boulevard-misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp doet via Twitter verslag van de rechtszaak. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!