Gordon Beeld © ANP

Verdachte woningoverval Gordon twee weken langer vast

02 oktober 2020 14:18

De 23-jarige man die verdacht wordt van de woningoverval op Gordon afgelopen zaterdag, blijft twee weken langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten, zo laat een woordvoerder aan RTL Boulevard weten.

De man werd ruim vier dagen na de roof aangehouden. Gordon is naar eigen zeggen gekneveld, geslagen, geschopt en vernederd, zo vertelde hij aan De Telegraaf. De recherche is direct na de overval een onderzoek begonnen. De identiteit van één van de verdachten is achterhaald, waarna hij is opgespoord en aangehouden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

23-jarige man aangehouden na gewelddadige beroving Gordon

De overvallers maakten onder meer een Rolex-horloge buit. Zelf verklaart Gordon dat hij twee uur vastgebonden zat en zich pas kon bevrijden nadat de daders waren vertrokken. Toen rende hij in paniek en ontkleed de straat op, waar hij werd opgevangen.

Gordon reageerde gisteren op Instagram op de overval, waarna hij bekendmaakte even geen gebruik meer te maken van social media. 'Voor het eerst in mijn leven heb ik geen woorden. Al dagen huil ik en denk ik: waarom ik?' Gordon schrijft dat hij aan de rand van de afgrond is gebracht door het incident. 'Maar ook hier zal ik weer moeten uitkomen. De klap is immens en was mensonterend. Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon is politie erg dankbaar voor snelle aanhouding na overval

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!