Beeld © ANP

Identiteit handlangers mishandelingszaak Lil’ Kleine bekend

02 december 2020 12:03

De identiteit van twee verdachten die samen met Lil' Kleine (26) betrokken zouden zijn geweest bij een geweldsincident, is bekend bij de politie. Het was lange tijd onduidelijk wie de twee mannen waren die een man mishandeld zouden hebben in een club op het Amsterdamse Rembrandtplein. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van 'Shownieuws'.

De twee verdachten zijn ontboden voor verhoor. Omdat het onderzoek nog niet is afgerond, laat de politie verder niets los over de zaak. Wel roepen zij op de beelden van het incident offline te halen, nu de identiteit van de twee verdachten bekend is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Kleine negatief rolmodel door omgang met 'zware criminelen'

In oktober kwam naar buiten dat een 28-jarige Amsterdammer aangifte heeft gedaan van een mishandeling op 7 december waarbij Lil Kleine betrokken was. Het slachtoffer beschrijft in de aangifte dat hij toen hij club Olivia op het Rembrandtplein binnenkwam, per ongeluk tegen de vriendin van de rapper Jamie Vaes aanbotste.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Extravagant verjaardagsfeest voor zoontje Lil Kleine

Daar reageerde de rapper vrij agressief op. Toen de man enige tijd later de discotheek weer verliet, zou Lil' Kleine hem hebben aangewezen aan vrienden. Daarop werd het slachtoffer door twee personen aangevallen. Zijn manager Nathan Moszkowicz liet weten dat de rapper vorig jaar eenmalig is verhoord.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!