Quincy Promes Beeld © ANP

Drie getuigen bevestigen betrokkenheid Quincy Promes bij steekpartij

23 december 2020 18:58

De grond onder de voeten van Ajacied Quincy Promes (28) wordt steeds heter. De aanvaller wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij in juli 2020. De voetballer zegt onschuldig te zijn. Vandaag onthult het slachtoffer via zijn advocaat Yehudi Moszkowicz nieuwe details. Drie getuigen kunnen bevestigen dat de voetballer inderdaad heeft gestoken.

"Wanneer het mes nog wat hoger was geplaatst, had eventueel de slagader van het been van mijn cliënt geraakt kunnen worden en dan had hij het misschien niet overleefd"

Drie getuigen bevestigen betrokkenheid Quincy Promes bij steekpartij

09:06

Advocaat Yehudi Moszkowicz vertelt vandaag het volgende aan RTL Boulevard: "Mijn cliënt had oprecht tot het moment dat hij werd aangevallen geen idee over eventuele onmin. Sterker nog, hij was uitgenodigd door de zijde van Promes voor het feestje. Ze hebben nog gezellig een dansje gemaakt op het feestje, een borrel gedronken, mijn cliënt en de heer Promes. Er zijn ook nog foto's gemaakt. Er was geen vuiltje aan de lucht. Tot het moment dat hij de aftocht wilde gaan blazen van het feestje en hij werd aangevallen."

Er werd gesuggereerd dat het slachtoffer iets had gestolen, wat hij ten volle betreurt. "In de dagen daarna is het ijselijk stil geweest aan de zijde van Promes. Mijn cliënt had wel verwacht dat iemand hem zou opbellen en zou vragen hoe gaat het met je, dat is niet gebeurd." Het slachtoffer wilde de carrière van zijn neef, waar hij als familielid trots op is, niet schaden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ajax-speler Quincy Promes op vrije voeten

Het had slechter met het slachtoffer af kunnen lopen. "Wanneer het mes nog wat hoger was geplaatst, had eventueel de slagader van het been van mijn cliënt geraakt kunnen worden en dan had hij het misschien niet overleefd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ajax-speler Quincy Promes ontkent betrokkenheid steekpartij

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!