Douwe Bob Beeld © ANP

Douwe Bob bruut beroofd van Rolex: 'Werd met pistool bedreigd'

18 maart 2021 13:41

Een avond stappen eindigde een aantal maanden geleden niet al te best voor Douwe Bob (28). De zanger is op weg naar huis beroofd van zijn horloge, nadat hij tegen zijn hoofd werd geslagen en werd bedreigd met een vuurwapen. Dat maakt hem het zoveelste slachtoffer van de 'Rolexbende', die ook al Estelle Cruijff (42) en Robert Moszkowicz (67) te pakken heeft gehad.

"Het is uit het nieuws gebleven, maar het maakt me geen moer uit, iedereen mag het weten"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob gaat akkoord met boete: 'Accepteer de consequenties'

Douwe vertelt erover in de laatste editie van Playboy. "Ik ben een beetje voorzichtig geworden met dure klokken. Het is uit het nieuws gebleven, maar het maakt me geen moer uit, iedereen mag het weten: ook ik ben beroofd van mijn klok." Hij vertelt dat hij met zijn vriend Steven Oprinsen op pad was, een kunstenaar die eind vorig jaar overleed. "Op de terugweg werd ik op mijn kop geslagen en kreeg hij een pistool in zijn gezicht. Ze hebben zo m'n klok van mijn pols gerukt. Sindsdien kijk ik dus wel wat beter uit."

De 'Rolexbende', die onder meer dus Estelle, Robert maar ook Jort Kelder te grazen nam, werd eind 2020 veroordeeld tot celstraffen van veertig maanden tot vijf jaar. Advocaat Marielle van Essen vertelde bij RTL Boulevard over de zaak:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Douwe Bob staat stil bij zwaar jaar: 'Twee vaderfiguren verloren'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!