Oussama Ahammoud Beeld © ANP

Na Bilal meldt ook Oussama Ahammoud zich bij politiebureau

24 maart 2021 16:09

De storm rondom Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) is nog (lang) niet gaan liggen. Nadat Bilal Wahib vandaag door de zedenpolitie is opgepakt, meldt ook Oussama zich bij het bureau.

In een live-gesprek op Instagram spraken Bilal en Oussama gisteren met een minderjarige Insta-volger. Deze werd op een gegeven moment uitgedaagd om zijn geslachtsdeel te laten zien, terwijl ze live waren op het social media-platform. Vanmiddag werd bekend dat 'een 22-jarige Amsterdammer' - naar alle waarschijnlijkheid Bilal - is aangehouden, en kort geleden meldde ook Oussama zich bij het politiebureau voor verhoor. Een verslaggever van RTL Boulevard heeft de acteur naar binnen zien gaan.

De politie bevestigt aan RTL Boulevard dat het om een 20-jarige man gaat die is aangehouden. "We beschouwen deze persoon als een getuige en geen verdachte", laat een woordvoerder weten.

Zowel Bilal als Oussama hebben hun Instagram-account inmiddels verwijderd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Update: BNNVARA beëindigt samenwerking Bilal Wahib

Bilals platenlabel TopNotch laat weten dat ze hebben besloten per direct alle werkzaamheden ten aanzien van hem neer te leggen. "We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af. Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af en verwijzen iedereen voor commentaar door naar het management", aldus een woordvoerder.

Ook RTL laat weten enorm te zijn geschrokken van het filmpje. "Het incident is momenteel in onderzoek van de zedenpolitie, we wachten de uitkomst hiervan af. In de tussentijd hebben we besloten de uitzending van Rooijakkers over de Vloer van vanavond, waar Bilal Wahib in te zien is, te vervangen door een andere aflevering. Wanneer de aflevering met Bilal te zien zal zijn, is nog niet bekend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bilal Wahib gearresteerd na ophef rondom schandaalvideo

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!