Nikkie de Jager Beeld © ANP

Verdachte overval Nikkie de Jager naar Nederland gehaald

28 mei 2021 15:50

De nieuwe verdachte in de zaak van de overval op Nikkie de Jager (27) is overgebracht naar Nederland. Dat bevestigt zijn advocaat Dirk Timmermans aan ANP na berichtgeving van 'Shownieuws'. De 32-jarige man werd half maart in het buitenland opgepakt.

Momenteel zit de verdachte niet vast voor de overval op Nikkie, maar wel voor een ander delict waar hij van wordt verdacht. Volgende week vrijdag is er in de rechtbank van Rotterdam een nieuwe pro-formazitting omtrent de zaak. Daar is de 32-jarige verdachte volgens zijn advocaat waarschijnlijk bij aanwezig.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnieuw lofzang voor Nikkie de Jager na songfestivalshow

Nikkie, ook wel bekend als NikkieTutorials, werd in augustus vorig jaar met haar verloofde Dylan Drossaers thuis overvallen. Vier overvallers hielden hen onder schot. De make-upartieste noemde de overval "een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen in mijn leven". De buit van de overval bestond onder meer uit een grote hoeveelheid kostbare sieraden en een tas van het merk Louis Vuitton. In totaal staan zeven verdachten terecht omdat ze verdacht worden van betrokkenheid bij meerdere overvallen, zoals die op voetbalanalist René van der Gijp.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verdachte gewapende overval op Fred van Leer ontkent betrokkenheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!