Beeld © ANP

Lichtgewonde Lil' Kleine maakt het goed na gewapende roof

05 november 2021 12:53

Lil' Kleine (27) maakt het goed na de gewelddadige overval waar hij donderdagavond slachtoffer van werd, maar is wel lichtgewond geraakt. Dat laat Top Notch, die het evenement waar de rapper net vertrok organiseerde, weten aan RTL Boulevard. Het onderzoek van de politie is nog in volle gang.

"Los van wat kleerscheuren maakt Jorik het goed"

Ook het management van de rapper heeft gereageerd: "Wij zijn als management geschrokken door wat er gisteren in Rotterdam is gebeurd. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan en wij wachten het resultaat daarvan af. Los van wat kleerscheuren maakt Jorik het goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine brutaal beroofd van peperduur horloge in Rotterdam

Gisteravond vond er in het Wereldmuseum in Rotterdam een diner plaats vanwege de albumpresentatie van Jack $hirak, zo laat het platenlabel aan deze site weten. Bij het evenement in besloten kring waren niet alleen familie, vrienden en bevriende artiesten aanwezig, maar ook verslaggevers van RTL Boulevard.

Toen Jorik Scholten - zoals Lil' Kleine heet - het museum verliet, werd hij aangevallen en bedreigd met een vuurwapen. "Buiten de locatie is Lil' Kleine door buitenstaanders beroofd, door onbekenden die niet bij het evenement betrokken waren", zo laat een woordvoerder weten. "Lil' Kleine is lichtgewond geraakt, maar maakt het naar omstandigheden goed." Jorik zou gewond zijn geraakt in zijn gezicht, waarop volgens ooggetuigen bloed te zien zou zijn geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil' Kleine geeft Jaimie niet op: 'Dankbaar voor mijn vrouw en kind'

Een woordvoerder van de politie laat weten dat het onderzoeksteam uitgaat van een actie van drie of vier daders. Er is nog niemand gearresteerd. De vele getuigen die binnen en buiten het pand aanwezig waren worden verhoord.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!