De studio van The Voice of Holland. Beeld © ANP

Aangifte tegen itemregisseur The Voice

21 januari 2022 18:30

Een ex-kandidaat van 'The voice of Holland' gaat aangifte doen tegen een itemregisseur van het programma. Dat laat een belangenbehartiger van de dame in kwestie weten aan RTL Boulevard. De vrouw beschuldigt de itemregisseur van aanranding. Het is de eerste aangifte die tegen de prominente medewerker van de talentenjacht wordt gedaan.

Het is niet duidelijk wanneer de aanranding zou hebben plaatsgevonden. De politie geeft aan dat ze pas over twee weken een update zullen geven over het aantal aangiften en meldingen gerelateerd aan de talentenjacht. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

15 mensen meldden zich met klachten over regisseur The Voice

In BOOS sprak Tim Hofman donderdag over een regisseur die zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. De naam van deze persoon is niet genoemd, dus het is onduidelijk of de aanstaande aangifte tegen deze regisseur zal zijn. In een reactie aan BOOS zegt de desbetreffende medewerker dat hij zich niet herkent in de beschuldigingen. “Hij ontkent deze ten stelligste”, reageerde een advocaat namens de regisseur in kwestie. Volgens het programma van Tim hebben vijftien vermeende slachtoffers van de man zich gemeld, zowel ex-kandidaten als medewerkers van The voice of Holland. De regisseur zou seksuele opmerkingen hebben gemaakt en handtastelijk zijn geweest.   

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eén van de aangiftes tegen Ali B is vanwege verkrachting

'Meer slachtoffers Ali B staan op het punt met de politie te praten'

11:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!