Beeld © Politie

Verdachte in zaak-Rosleny Magdalena is 29-jarige vrouw

25 januari 2022 15:35

De verdachte die woensdag 19 januari werd aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van Rosleny Magdalena in 2016 is een 29-jarige vrouw. Haar voorarrest is maandag verlengd met 14 dagen bevestigt het Openbaar Ministerie dinsdag aan RTL Boulevard.

De 28-jarige Rosleny Magdalena bracht november 2016 haar zesjarige dochtertje naar school in Amsterdam en werd op de terugweg naar huis, rond kwart over acht in de ochtend, doodgeschoten. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie concludeerde al snel dat het om een gerichte actie lijkt te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk aanhouding in zaak-Rosleny Magdalena

Het OM kon niet zeggen of de verdachte en het slachtoffer elkaar kenden. Ook is de woonplaats van de verdachte niet bekend. Maandag moet de vrouw voor de raadkamer van de rechtbank verschijnen, die beslist dan over het verlengen van het voorarrest.

Peter R. de Vries besteedde bij RTL Boulevard meerdere malen uitgebreid aandacht aan de trieste zaak. Hij deed ook diverse oproepen in de zaak en had bijzonder goed contact met de nabestaanden. We spraken recent nog de nicht van Rosleny, Shulesca de la Croes:

'Peter R. de Vries had vertrouwen in de zaak, dus ik ook'

05:03