Verdachte Sandra H. bekent moord op Ichelle van de Velde

20 april 2022 11:38

Een verrassende wending in de moordzaak van de Zeeuwse Ichelle van de Velde. Verdachte Sandra H. heeft een bekentenis afgelegd, dat bleek woensdag tijdens een voorbereidende zitting in de rechtbank in Middelburg.

"Na een kleine anderhalf jaar ontkennen, zwijgen en een beschuldigende vinger wijzen naar haar echtgenoot heeft de verdachte eindelijk bekend"

"Na een kleine anderhalf jaar ontkennen, zwijgen en een beschuldigende vinger wijzen naar haar echtgenoot heeft de verdachte vorige week eindelijk bekend dat zij en alleen zij betrokken is geweest bij de dood van Ichelle van de Velde", zei de officier van justitie aan het begin van de zitting.

Ook heeft H., volgens justitie, bekend dat zij betrokken was bij het in stukken zagen van het lichaam van Ichelle en het dumpen van de lichaamsdelen in een kanaal. Ichelle werd twee maanden later pas gevonden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gruwelmoordzaak van in stukken gevonden Ichelle van de Velde van start

De 29-jarige Ichelle verdween op 15 december 2020. Pas op 16 februari werden de eerste delen van haar lichaam gevonden.

Verdachte Sandra H. had een winkel in Oostburg, vlak bij de winkel van het slachtoffer. Ichelle zou een verhouding hebben gekregen met de man van de verdachte. Daarover zouden de twee ruzie hebben gekregen, volgens vriendinnen van Ichelle.

Hoor er in de video hieronder meer over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Familie vermoorde Ichelle van de Velde heeft eindelijk rust

Gruwelmoordzaak van in stukken gevonden Ichelle van de Velde van start

05:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!