Ariel Robinson Beeld © Instagram @mrsrobinsonedukates

Realityster Ariel Robinson schuldig bevonden aan moord adoptiedochter

13 mei 2022 14:18

Ariel Robinson (30) werd in Amerika in één klap bekend door haar deelname aan de realityshow 'Worst Cooks in America' van Food Network, maar is nu om een heel andere reden in het nieuws. De vrouw is onlangs schuldig bevonden aan het vermoorden van de 3-jarige Victoria Smith, een meisje dat ze op het punt stond te adopteren.

Slechts een paar dagen voordat ze officieel geadopteerd zou zijn door Ariel en haar man Jerry kwam het 3-jarige meisje op gruwelijke wijze om het leven. Rechter Letitia Verdin, die zich afgelopen week over de zaak boog, liet donderdag weten dat ze in de 13, 14 jaar dat ze als rechter werkt nog nooit een zaak als deze voorbij heeft zien komen. "Het komt niet eens in de buurt van de dingen die ik eerder heb gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toddlers and Tiaras-ster Kailia Posey op 16-jarige leeftijd overleden

De jury dacht daar blijkbaar precies hetzelfde over, want het kostte ze slechts anderhalf uur om te bepalen dat Ariel schuldig was aan de dood van Victoria. Jerry, de man van Ariel, is nog niet veroordeeld. Hij liet eerder wel al weten een rol te hebben gespeeld in de dood van het meisje. Hij kan naar verwachting rekenen op een gevangenisstraf van 10 tot 20 jaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Toddlers and Tiaras-ster Kailia Posey op 16-jarige leeftijd overleden

Het koppel was bezig met het adopteren van Victoria en haar broertjes. Volgens de autoriteiten stond de afronding van het adoptieproces een paar dagen na de dood van het meisje gepland. Jerry beweert dat zijn vrouw boos zou zijn geworden op het meisje en dat hij haar tekeer hoorde gaan tegen haar. Op het moment dat hij de kamer in kwam, zou het meisje al zijn overleden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!