Mark Gillis

Derde verdachte (22) aangehouden voor overval Mark Gillis

20 juni 2022 16:08

De politie heeft een derde verdachte aangehouden voor vermoedelijke betrokkenheid bij de gewelddadige overval waar de realityster Mark Gillis (26) slachtoffer van werd. Het gaat om een 22-jarige man uit Den Bosch. Eerder werden al een 39-jarige man, ook uit Den Bosch, en een 42-jarige man uit Rosmalen aangehouden.

Mark Gillis werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. De forensische recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet van Mark, waarbij diverse sporen werden veiliggesteld.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mark Gillis kampt met slaapproblemen sinds de overval

De 22-jarige verdachte werd maandagochtend rond 11.00 uur aangehouden op het politiebureau, nadat hij zichzelf meldde. Eerder op de ochtend werd zijn woning al bezocht, maar de man zelf werd niet thuis aangetroffen. Het onderzoek naar de overval gaat nog altijd door. De twee eerder aangehouden mannen zitten nog vast.

Aan RTL Boulevard vertelde Mark eerder dat hij nog altijd slecht slaapt na de gewelddadige overval. "Het is met geen pen te beschrijven", zei hij er eerder over. Het hele interview zie je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mark Gillis slaapt slecht: 'Hoop dat anderen snel gepakt worden'

Mark Gillis slaapt nog altijd slecht na gewelddadige overval: 'Met geen pen te beschrijven'

04:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!