De school waar het meisje op de fiets stapte vanmorgen. Beeld © RTL Nieuws

Vermiste Marley (13) na Amber Alert in goede gezondheid gevonden

30 juni 2022 20:01

Marley, het 13-jarige meisje dat sinds gisterochtend 9 uur werd vermist uit Lelystad, is in goede gezondheid gevonden, dat meldt de politie. Voor de vermissing werd een Amber Alert verstuurd.

Waar het meisje de hele dag is geweest, is niet bekendgemaakt. "Inhoudelijk kunnen we er nog niet veel over vertellen", zegt de politie Flevoland.

Marley vertrok gisteren rond 9.00 uur vanaf haar school Aeres VMBO Lelystad aan de Tjalk. Sindsdien had niemand meer iets van haar vernomen. De politie maakte zich 'ernstig zorgen over haar welzijn'. 

Tweede Amber Alert voor Marley

De politie hield er rekening mee dat de vader van het meisje mogelijk betrokken was bij haar verdwijning. Tweeëneenhalf jaar geleden werd voor hetzelfde meisje ook een Amber Alert uitgedaan, nadat ze door haar vader ontvoerd was.

Dat gebeurde op 4 december 2019. Ze werd toen een dag later teruggevonden in het centrum van Lelystad. Zij was uit huis geplaatst en door haar vader meegenomen. Hij is daarna aangehouden. Of de vader nu iets met haar vermissing te maken heeft gehad, is niet bekendgemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!