Beeld © ANP

Man (35) aangehouden na Amber Alert voor vermissing 13-jarig meisje

01 juli 2022 12:56

Een 35-jarige man uit Lelystad is aangehouden voor de vermissing van de 13-jarige Marley. Het meisje werd sinds gisterochtend 9 uur vermist, maar werd na het versturen van een Amber Alert in de avond teruggevonden. De man is aangehouden voor het onttrekken van Marley aan het ouderlijk gezag.

Een oplettende burger zag het meisje lopen met de man. Deze informatie in combinatie met de informatie uit het politie-onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de man. 

Over de mogelijke relatie tussen de man en het meisje kan de politie niets zeggen. De man zit nog vast.

'Mogelijk betrokken'

Marley vertrok gisteren rond 9 uur vanaf haar school Aeres VMBO Lelystad aan de Tjalk. Sindsdien had niemand meer iets van haar vernomen. De politie hield er rekening mee dat de vader van het meisje mogelijk betrokken was bij haar verdwijning. Tweeënhalf jaar geleden werd voor hetzelfde meisje ook een Amber Alert uitgedaan, nadat ze door haar vader was ontvoerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vermiste Marley (13) na Amber Alert in goede gezondheid gevonden

Dat gebeurde op 4 december 2019. Ze werd toen een dag later teruggevonden in het centrum van Lelystad. Zij was uit huis geplaatst en door haar vader meegenomen. Of haar vader nu iets met de vermissing te maken heeft, is niet bekendgemaakt.

Marley werd in de avond in goede gezondheid gevonden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!