Klaas Otto (archieffoto). Beeld © ANP

Opnieuw explosie bij woning, nu wel huis vriendin Klaas Otto

31 juli 2022 08:02

Na een vergissing eerder deze week, heeft er in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaatsgevonden bij het huis van de vriendin van Klaas Otto. De politie meldt dat er om ongeveer 01.15 uur een ontploffing was, waarna agenten en de Explosieven Opruimingsdienst van Defensie ter plaatse zijn gegaan. Afgelopen woensdag vond er een explosie plaats bij een woning van een jong gezin met hetzelfde huisnummer in een naastgelegen straat. Bronnen vertelden toen aan RTL Boulevard dat het ging om een vergissing en dat het huis van de partner van voormalig No Surrender-voorman Otto mogelijk het doelwit zou zijn geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Ontploffing Den Bosch vergissing, huis vriendin Klaas Otto mogelijk doelwit'

Bij de explosie afgelopen nacht vielen geen gewonden. Vermoedelijk waren er geen mensen aanwezig in de woning, omdat Otto en zijn vriendin op vakantie zijn in het buitenland. Het getroffen huis van afgelopen woensdag had hetzelfde huisnummer als de woning van vriendin Gracia en ligt in de straat ernaast, aan dezelfde doorgaande weg.

Explosie bij woning vriendin Klaas Otto
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drie jaar cel Klaas Otto voor leidinggeven criminele organisatie

In 2017 vond er ook al een aanslag plaats op de woning. Toen vuurde een onbekend persoon met een automatisch wapen op het rolluik van het huis. Op dat moment woonde Gracia, in de media ook bekend als Grada K., samen met haar ex-partner Faysal L. Hij was een bekende Brabantse crimineel, voornamelijk door de opzienbarende bruiloft van de twee op het Bossche stadhuis. Volgens de rechtbank maakten de twee zich schuldig aan witwassen. De man kreeg daarvoor een celstraf, Grada een taakstraf.

Klaas Otto had eerder dit jaar een kortstondige met Rachel Hazes, bekijk hier meer daarover:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!