Dance Valley Beeld © ANP

Dance Valley-directeur Brian B. ontkent verkrachting Spaanse vrouw

17 augustus 2022 14:34

United Dance Company-eigenaar Brian B. ontkent de beschuldigingen van verkrachting aan zijn adres. Een 52-jarige Spaanse vrouw heeft op Instagram gedeeld dat zij door B., die onder andere Dance Valley en Dutch Valley organiseert, zou zijn verkracht in haar woning in Madrid. De vrouw zegt ook dat hij daar tot een paar weken geleden voor heeft vastgezeten in Spanje.

"Ik ontkende, en ontken nog steeds de beschuldigingen van deze vrouw"

"Vandaag heb ik kennis genomen van verschillende berichten die over mij in de media zijn verschenen. Ik ontkende, en ontken nog steeds de beschuldigingen van deze vrouw", schrijft B. in een verklaring. "Het klopt dat ik eerder dit jaar in Spanje ben aangehouden, maar in de strafprocedure die naar aanleiding van de beschuldigingen heeft plaatsgevonden, waarin beide versies van het verhaal werden gehoord, ben ik door de Spaanse rechter vrijgelaten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny Froger en Wolter Kroes maken zich klaar voor ‘drukste editie’ Dutch Valley

Op Instagram schreef de vrouw, Carol Sepúlvada, op 10 april door B. te zijn verkracht. Hij liep na een avond in een bar mee naar haar appartement, volgens Carol omdat hij een kunstwerk in haar huis wilde zien waar de twee het over hadden gehad. "Hij duwde mij het huis in en verkrachtte me hardhandig", schrijft de vrouw, die zegt kort daarvoor behandeld te zijn voor baarmoederhalskanker. "Na heel veel 'nee' roepen en geblaf van mijn hond ging hij weg. Hij zou me vermoorden als ik iets zou zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twintig arrestaties op Dance Valley

B. zegt de uitkomst van de procedure 'met vertrouwen' tegemoet te zien en onthoudt zich verder van commentaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!