Foto van Carlo Heuvelman bij de plek waar hij werd mishandeld. Beeld © AFP

Vriendin van doodgeschopte Carlo eist drie ton van verdachten

2 oktober 2022 21:23

De vriendin van de op Mallorca omgekomen Carlo Heuvelman (27) eist tonnen schadevergoeding van de drie Hilversumse jongeren die verdacht worden van betrokkenheid bij zijn dood. Dat melden bronnen aan De Gooi- en Eemlander.

Het zou om zo’n 300.000 euro gaan. Het geld zou moeten dienen ter compensatie van bijvoorbeeld te maken kosten voor huishoudelijke hulp en gederfde inkomsten nu Heuvelman is weggevallen als kostwinner.

Edwin Bosch, de advocaat die de familie Heuvelman bijstaat, spreekt in de Gooi- en Eemlander van een 'standaard overlijdensschadeberekening' zoals die ook wordt gemaakt bij een verkeersdode.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zo kan het niet jongens, wie heeft Carlo Heuvelman geschopt?'

Aanstaande dinsdag begint de rechtszaak tegen negen Hilversumse verdachten. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij nachtelijke vechtpartijen op het Spaanse eiland op 14 juli 2021. Carlo Heuvelman raakte bij een van die vechtpartijen op de boulevard van El Arenal bewusteloos. Toen hij op de grond lag, kreeg hij nog verschillende klappen.

Heuvelman lag drie dagen in coma in het ziekenhuis, voor hij aan zijn verwondingen overleed. Drie Hilversummers worden door justitie verantwoordelijk gehouden voor de doodslag op Heuvelman. Het gaat om Sanil B., Mees T. en Hein B.

Bekijk ook: Beelden incident fatale mishandeling Mallorca

Bekijk ook: Beelden incident fatale mishandeling Mallorca

01:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!