Glennis Grace Beeld © ANP

OM klaagt Glennis Grace ook aan voor bedreiging

17 oktober 2022 19:06

Het Openbaar Ministerie klaagt Glennis Grace (44) nu ook aan voor bedreiging. De zangeres moet volgende week voor de rechter verschijnen na een ruzie in de Jumbo in Amsterdam afgelopen februari. Daarbij zouden rake klappen zijn gevallen.

Naast geweld in vereniging en mishandeling met voorbedachten rade, is nu ook bedreiging aan de tenlastelegging toegevoegd.

De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor het geweld in de Jumbo. Glennis staat op woensdag 26 oktober voor de rechter in Amsterdam. De ex-vriend van Glennis is een van de medeverdachten. Hij wordt ook vervolgd voor geweld in vereniging, mishandeling met voorbedachten rade en bedreiging.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen in de bres voor Glennis Grace: 'Ze kan niks meer goed doen'

Twee van de zeven verdachten zijn minderjarig. Zij staan de dag na Glennis, op donderdag 27 oktober, terecht in deze zaak. De zoon van Glennis wordt na het incident ook aangehouden. Mogelijk is hij een van die verdachten.

Glennis krijgt na het incident een gebiedsverbod opgelegd. Ook mag ze geen contact opnemen met de medewerkers van de Jumbo. Later biedt de zangeres op Instagram haar excuses aan: 

Glennis Grace door het stof in video na geweldsincident

04:06
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie Huijbregts 'bijna overreden' door Glennis Grace

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!