Tory Lanez Beeld © ANP

Tory Lanez in beroep in zaak Megan Thee Stallion

30 maart 2023 10:28

De Canadese rapper Tory Lanez (30) heeft beroep aangetekend nadat hij in december schuldig werd bevonden aan het beschieten van vakgenote Megan Thee Stallion (28), meldt nieuwssite 'TMZ'. Tory meent onder meer dat aanklagers hem in een slecht daglicht hebben gezet met irrelevante bewijsstukken, zoals een foto van Tory waarop zijn tatoeage van een geweer te zien is.

De tatoeage zou volgens de advocaat van Tory zijn gebruikt om 'bij de jury te benadrukken dat Tory van wapens houdt'. Ook zou de verdediging zijn geschaad door een interview van aanklagers met Kelsey Harris, de beste vriendin van Megan en de ex van Tory, die aanwezig was bij het schietincident. Kelsey trok later echter een groot deel van haar verklaring in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rapper Tory Lanez schuldig aan beschieten Megan Thee Stallion

Het betreffende incident vond plaats in 2020 toen Tory en Megan Thee Stallion wegreden van een feestje en ruzie kregen. Er ontstond een woordenwisseling tussen Megan en vriendin Kelsey, waarna Megan uit de auto stapte. Eenmaal buiten zou Tory op de voeten van Megan hebben geschoten. Advocaten van Tory probeerden de jury te overtuigen dat niet hij, maar Kelsey op Megan zou hebben geschoten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Madonna beticht Tory Lanez van illegaal gebruik Into the Groove

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!