Paul de Leeuw krijgt nieuwe late-avond-show

24 augustus 2015 15:42

Paul de Leeuw trapt volgende maand zijn nieuwe late-avond-show Kun je het al zien? af. Dat maakte De Leeuw maandag bekend tijdens de seizoenspresentatie van BNN-VARA. Kun je het al zien? is vanaf 13 september elke zondag te zien op NPO 1.

De Leeuw gaat in zijn nieuwe zondagavondshow op zoek naar antwoord op de vragen: kun je het al zien, wat hebben we gezien en wat krijgen we te zien? De presentator ontvangt elke week actuele gasten om het weekeinde mee door te nemen. Van het publiek wordt verwacht dat het de nodige input levert.

Met Kun je het al zien? wil De Leeuw het weekeinde vrolijk uitluiden, wat een grote wens is van de presentator. Dat doet De Leeuw niet alleen, hij krijgt hulp van drie jonge opiniemakers. Columniste Nynke de Jong, presentator Ajouad el Miloudi en VPRO-programmamaker Tim den Besten staan De Leeuw bij. ,,Een gemêleerd gezelschap", zei hij maandag.

Trendwatcher Lammer de Bruin van EenVandaag rekent elke week af met de weekeindeflaters en de Miguel Wiels Band is van de partij om artiesten live te begeleiden. In de eerste aflevering van 13 september is Mika te gast.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!