Tineke de Nooij voorlopig niet aan de slag

24 augustus 2015 08:21

Tineke de Nooij keert voorlopig nog niet terug op de radio. De 74-jarige presentatrice van Omroep MAX kampt met een aangezichtsverlamming, vertelde ze aan De Telegraaf. De Nooij werd twee weken geleden onwel tijdens een cruise tussen Hamburg en St. Petersburg.

"Dit duurt nog wel even." Tijdens haar vakantie kreeg De Nooij fikse hoofdpijn en pijnscheuten, na controle aan boord bleek dat haar bloeddruk ook veel te hoog was. Na thuiskomst ging het helemaal mis en merkte de presentatrice dat haar gezicht was opgezet en haar mond scheef stond. In het ziekenhuis werd geconstateerd dat ze is getroffen door een virusinfectie op een zenuw in haar hoofd.

"Deze ziekte, Bells Paralysis, duurt zeer lang. Ik praat wat moeilijk nu", liet De Nooij weten aan De Telegraaf. Ze brengt een groot deel van de dag op bed door vanwege de hoge dosis pijnstillers die ze moet slikken. "Ik hoop zelf van harte dat ik zeer binnenkort weer op de been ben, maar deze ziekte kan maandenlang aanhouden. Ik moet afwachten hoe het gaat verlopen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!