Beeld © Instagram Ferry Doedens

Ferry Doedens: Ik kom sterker terug dan ooit

30 juli 2015 16:00

Ferry Doedens belooft zijn fans dat hij sterker dan ooit terug zal komen. "Ik voel het. Ik vecht er keihard voor en dat voelt goed", schrijft Ferry, die kampt met een drugsprobleem, op Instagram.

Naar eigen zeggen gaat het best oké met de soapie. "Ik voel me goed zowel mentaal als fysiek", schrijft Ferry. "Ik leer op dit moment veel over mezelf en over mijn fouten", legt hij verder uit.

Ferry Doedens werd een paar weken geleden ontslagen bij GTST. In RTL Boulevard maakte hij bekend dat hij kampt met een drugsprobleem. De populaire acteur kreeg vervolgens massaal steunbetuigingen. Ferry is in december voor het laatst in Neerlands bekendste soap te zien.

ZIE OOK: Ex-soapie Jim Geduld herkent zich in Ferry Doedens

De makers van de thriller-komedie Sneekweek staan achter hun acteur Ferry Doedens. Producent Farmhouse en distributeur A-Film hebben er vertrouwen in dat Ferry Doedens de opnames van Sneekweek, die in augustus plaatsvinden, tot een goed einde zal brengen. "Bij een controversiële film hoort een controversiële cast", zei Klaas de Jong van Farmhouse.

ZIE OOK: Makers Sneekweek vierkant achter Ferry Doedens

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!