Beeld © Helden Magazine

Daley Blind moest vechten voor hart Candy-Rae

27 juli 2015 18:39

Daley Blind en Candy-Rae zijn nu al ruim vier jaar een gelukkig stel. Toch heeft de voetballer moeten knokken voor de liefde van de beroepsdanseres. "Ik was meteen geïnteresseerd, zij wat minder in mij. Ik heb echt wel mijn best moeten doen", vertelt Daley.

Dat vertelt de voetballer in een interview met Helden. De twee tortelduifjes leerden elkaar kennen via het uitgaansleven. "We waren allebei niet van plan om uit te gaan en het klikte ook niet meteen. Na een paar weken hebben we nog een keer afgesproken en toen was er wel een vonk", vertelt Candy.

ZIE OOK: 'Daley Blind op levensgevaarlijke fiets door Manchester'

'Ik ben een beetje een binnenvetter'
In Amsterdam woonde het stel niet samen, maar met de transfer van Daley naar Manchester United ging Candy mee naar de overkant van de Noordzee. Het samenwonen bevalt de twee prima en komen daardoor nader tot elkaar. "Ik ben een beetje een binnenvetter, maar Candy heeft me wel aan het praten gekregen. Als ik chagrijnig was, zei ze vaak dat ik beter kon zeggen waarom ik met een rot gevoel thuiszat. Ze heeft gelijk, ik voel me een stuk relaxter als ik gewoon tegen haar zeg dat ik niet lekker heb gespeeld of als me iets dwarszit na een training. Ik ben nog steeds geen prater, maar nu praat ik er een kwartiertje over met Candy en dan ben ik het kwijt. Dan is het klaar. Dat komt mijn spel, mij en onze relatie alleen maar ten goede", legt Daley uit.

Thumbnail

Foto: Helden Magazine

Het gezamenlijke stulpje in Manchester heeft er niet voor gezorgd dat danseres Candy is veranderd in een voetbalvrouw. "Het is omgekeerd, Daley is een echte dansman." De beroepsdanseres heeft nooit overwogen om haar carrière te stoppen na Daley's transfer. "Zeker niet, het is maar een uurtje vliegen naar Nederland. Ik dans en doe fotoshoots en ben blij als ik werk heb dat ik leuk vind." Daley is erg blij met de houding van zijn vriendin. "Ik vind niet dat zij moet wachten tot ik thuiskom van de training, dat mag nooit haar levensdoel zijn."

De nieuwe editie van Helden Magazine met het hele interview met Daley en Candy-Rae ligt vanaf 28 juli in de winkel.

ZIE OOK: Vriendin Daley doet lekker d'r eigen ding

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!