Beeld © ANP

Drugsgebruik kostte Ferry rol in GTST

20 juli 2015 18:42

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Ferry Doedens de zak heeft gekregen van Endemol. Nu blijkt waarom: hij heeft een flink drugsprobleem. Dat vertelt Ferry Doedens in een reactie op zijn ontslag tegen RTL Boulevard.

"Ik heb de afgelopen periode niet naar behoren kunnen functioneren vanwege een drugsprobleem", vertelt de soapie. "Ik ben op dit moment hard aan het werk om mijn drugsprobleem en daarmee samenhangend gedrag onder controle te krijgen."

'Ik ben mezelf keihard tegengekomen'
"Ik ben mezelf keihard tegengekomen en ik ben daar erg verdrietig over. Ik heb van veel dingen spijt en ik probeer nu alles op alles te zetten om mezelf en mijn omgeving weer recht in de ogen te kunnen kijken. Ik hoop dat mij de rust wordt gegund om hier goed en positief uit te komen", zegt de soapie tot besluit.

ZIE OOK: Marjolein Keuning geschrokken van ontslag Ferry Doedens

Linda Hagelaar, tot afgelopen weekend de manager van Ferry, wenst hem het beste toe om zijn drugsproblemen op te lossen. "Ik wil benadrukken dat ik Ferry niet zomaar heb laten vallen en mij hard heb ingezet om hem tot inzicht te doen komen dat hij daadwerkelijk een probleem heeft."

Het is niet de eerste acteur die GTST om die reden moest verlaten. Ook Jim Geduld verliet GTST om zijn drugsprobleem. "Na drie officiële waarschuwingen hadden de producenten er genoeg van en stond ik op straat", zei Jimmy destijds.

Ferry zal na de zomerstop nog meerdere scènes draaien. In oktober loopt zijn contract bij Endemol af.

ZIE OOK: Ex-GTST'er Jim Geduld na verslaving terug op tv

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!