Beeld © ANP

Foto's: Taylor Swift speelt Ziggo Dome plat

21 juni 2015 23:12

Taylor Swift stond vanavond voor het eerst in haar carrière in de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze is in Nederland voor haar uitverkochte 1989 World Tour. Samen met haar band en dansers brak ze tijdens een spectaculaire show de tent af.

Voor de Amerikaanse superster is het niet de eerste keer dat ze voet op Nederlandse bodem zet. Vier jaar geleden stond ze als eens in een uitverkocht Ahoy.

Het popidool nam haar moeder mee naar Amsterdam. Zij keek vanaf de zijkant stiekem mee hoe dochterlief een uitzinnig publiek van het begin tot het einde amuseerde met haar grote hits zoals Shake It Of en Love Story. Of vriendje Calvin Harris ook bij het concert was is onbekend.

Record
De populariteit van 25-jarige zangeres is in de afgelopen jaren ontzettend snel gestegen. In 2008 brak ze door met het album Fearless. Eind vorig jaar verscheen alweer haar vijfde album genaamd 1989.

Het album verbrak alle record, binnen een week verkocht de zevenvoudig Grammy-winnares meer dan 1,2 miljoen exemplaren van 1989. Daarmee is ze de enige artiest in de muziekhistorie die erin slaagde met drie verschillende albums (Speak Now uit 2010, Red uit 2012 en 1989) meer dan een miljoen exemplaren in de eerste week van verschijning te verkopen.

Onze verslaggever sprak met Taylor Swift voor het concert over onder andere hoe ze zo'n succesvolle artiest en zakenvrouw is geworden. Morgen een verslag in RTL Boulevard.

ZIE OOK: Calvin Harris en Taylor Swift intiem in zwanenboot

Thumbnail

Foto: ANP


Thumbnail

Foto: ANP


 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!