Beeld © ANP

Nachtmerrie wordt werkelijkheid: ook naaktfoto's Carice online

23 april 2017 16:40

In navolging van talloze beroemde collega’s is nu ook Carice van Houten slachtoffer van hackers die naaktfoto’s van haar online hebben geslingerd.

Er gaat een aantal pikante naaktkiekjes rond van Carice van Houten op internet. Het lijkt wederom een actie te zijn van hackersgroep The Fappening 2.0, die eerder verantwoordelijk was voor het online verspreiden van naaktfoto's van beroemdheden.

Het management van Carice van Houten wil niet reageren op het lekken van de foto's.

'Previews'

Eerder vandaag werd bekend dat Mad Men-actrice Alison Brie ook al slachtoffer is geworden van een hacker die naaktfoto's van haar online zette. Het gaat om gecensureerde naaktfoto's, zogeheten 'previews'. De ongecensureerde versies zouden te verkrijgen zijn via iemand die zichzelf 4chanthehacker noemt.

Nachtmerrie

De club van vrouwelijke celebs die zichzelf ongewild naakt online terugziet neemt alleen maar toe. Onder anderen Demi Lovato, Jennifer Lawrence, Emma Watson en Miley Cyrus zagen hun ergste nachtmerrie al werkelijkheid worden. Ook van de Nederlandse socialite Laura Ponticorvo gaan naaktkiekjes op het net rond. Laura liet aan RTL Boulevard weten kapot te zijn van die actie, maar gelukkig gaat het inmiddels beter met haar.

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!