Meer naaktfoto's Alison Brie opgedoken

23 april 2017 13:15

Alison Brie kan haar borst natmaken. Van de actrice zijn gecensureerde naaktfoto’s verschenen op internet en dat zou slechts een aanloop zijn naar meer.

Een paar weken geleden ging al een gestolen foto rond van Alison Brie, die onder meer bekend is van Mad Men en Community. Daarop is de actrice te zien met ontbloot bovenlichaam, waarbij een zwarte balk over haar borsten is geplaatst. De foto's die nu zijn opgedoken zijn ook op die manier gecensureerd, meldt Gossip Cop. In beide gevallen zou het gaan om 'previews'. De ongecensureerde versies zouden te verkrijgen zijn via iemand die zichzelf 4chanthehacker zou noemen.

Fappening 2.0

De afgelopen tijd verschenen vaker pikante, gestolen, privébeelden van sterren online, door sommige media ook wel 'The Fappening 2.0' genoemd. Onder anderen Emma Watson, Amanda Seyfried, Demi Lovato en de Nederlandse Laura Ponticorvo bevinden zich onder de nieuwste slachtoffers. Laura is gelukkig inmiddels over de grootste schok heen.

Eerder slachtoffer

In 2014 doken ook al van verschillende sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton privéfoto's op. De dader had honderden e-mailaccounts gehackt en kon zo tientallen naaktfoto's en pikante kiekjes stelen. Destijds werden de gehackte beelden gedeeld via platforms als 4chan en Reddit. Overigens deden toen geruchten de ronde dat Alison Brie ook een van de slachtoffers was.

Alison Brie in Mad Men:

Mis niets van RTL Boulevard: like ons op Facebook. Dagelijks updates; foto’s, video’s, streams en het laatste nieuws uit de showbizzwereld en entertainmentland!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!