Beeld © ANP

Robert Jensen bij Charlie Sheen over de vloer

20 april 2017 09:04

Robert Jensen heeft voor zijn nieuwe programma Jensen USA acteur Charlie Sheen weten te strikken voor een interview.

In de Radio 10 ochtendshow van Lex Gaarthuis vertelt de presentator dat hij voor het gesprek bij de Amerikaanse acteur thuis is langs geweest.

Helder en open

"We hebben daar ongeveer drie uur gezeten in zijn huis in Beverly Hills, bij zijn zwembad gezeten, sigaren gerookt en uren gepraat over zijn leven." De door verslavingen in opspraak geraakte Charlie Sheen was volgens Robert Jensen niet zo getroebleerd als hij had verwacht. "Het tegenovergestelde was het geval. Het is gewoon een geweldige gast. Hij zag er goed uit, hij heeft natuurlijk nogal wat meegemaakt to put it mildly. Ik verwachtte iemand met verlopen ogen, of een uitgezakte houding maar niets was minder waar. Hij zag er bijzonder goed uit en praatte helder en open met me."

Thumbnail

Droomgast

Robert Jensen kondigde vorige week al aan een afspraak te hebben met 'zijn absolute droomgast', maar hij wist niet zeker of deze doorging. "Als je hoort wie het is, snap je dat ook wel. Ik durf er gewoon niet vanuit te gaan", zei hij toen. Het interview met Charlie Sheen is op 18 mei te zien op RTL 5. In Jensen USA voelt de voormalig talkshowhost meer beroemdheden aan de tand.

Meer op rtlboulevard.nl:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!