Georgina Verbaan: Ik heb heel wat rollen misgelopen

19 mei 2015 00:44

Georgina vindt het verschrikkelijk om audities te moeten doen. De regisseur van De Surprise, Mike van Diem, was als de dood dat Georgina haar auditie voor de rol in de film zou verpesten. Die reputatie had Georgina in de filmwereld. "Ik was me er wel bewust van. Ik heb heel wat grote rollen misgelopen op die manier", zegt Georgina Verbaan in RTL Late Night.

Op de dag van de auditie ging Georgina vol goede moed naar de set, maar eenmaal aangekomen sloeg haar stemming toch weer om. “Ik dacht: ik wil die rol heel graag spelen, ik begrijp die vrouw. Ik dacht: ik kan het, ik kan het”, vertelt ze enthousiast. “Toen ik me net had opgepompt, kwam iemand naar me toe en ze zei: verpest het nu niet. Toen was ik natuurlijk gelijk ongelofelijk zenuwachtig.”

Uiteindelijk ging haar repetitie vlekkeloos en koos Mike voor Georgina om de rol van Anna te vertolken in zijn nieuwe film De Surprise.

De film is gebaseerd op een kort verhaal van Belcampo en vertelt over een excentrieke multimiljonair (Jeroen van Koningsbrugge) die een overeenkomst sluit om zichzelf naar een andere wereld te laten helpen. Bij het uitzoeken van zijn doodskist ontmoet hij een jonge vrouw (Georgina Verbaan) die precies hetzelfde contract heeft getekend. Als de twee verliefd worden op elkaar, willen ze onder de deal uit. Maar dat blijkt zo gemakkelijk nog niet te zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!