Beeld © RTL Boulevard

Myrna Goossen verliefd

14 mei 2015 19:20

Love is in the air! Na acht jaar vrijgezel te zijn geweest, is Myrna Goossen weer dolgelukkig in de liefde. Dat laat Myrna weten aan RTL Boulevard.

Na acht jaar vrijgezel te zijn geweest is Myrna Goossens weer aan de man. De gelukkige is Erik Klap. De torteltjes zijn nu vier maanden samen. "Ja, klopt, ik heb een heel leuke man leren kennen en het is nu echt officieel", aldus een dolgelukkige Myrna. Erik Klap is geen onbekende in de mediawereld. Zo heeft hij het bedrijf FC Klap en maakt hij onder andere het blad Broadcast Magazine.

“Het begon allemaal met een sms'je met Oud en Nieuw. Hij stuurde 'gelukkig nieuw jaar' en daarna was het raak", aldus presentatrice van onder andere De 5 Uur Show, KoffieMAX en Life is Beautiful..

Myrna en Erik hebben elkaar helemaal gevonden en delen veel dezelfde interesses. “Erik en ik houden allebei van schrijven en golfen", vertelt Myrna. "Daarom zijn we nu ook in Noord-Ierland. We staan hier op een prachtig golfterrein voor een mooi artikel over golfen voor het magazine 19 Golf & Genieten.”

Myrna is helemaal hoteldebotel. “Na acht jaar mocht het ook wel weer, het voelt heerlijk.”

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!