John Williams: Ongekend seizoen Help Mijn Man Is Klusser

1 mei 2015 20:00

Het was een heftig seizoen voor John Williams. Hij kreeg te maken met een ondankbare vrouw, die maar al te graag haar stopcontacten wilde hebben en daarnaast werd hij ook nog een keer belazerd. "Wat dit jaar gebeurd is is ongekend", zegt John tegen RTL Boulevard.

John Williams: Ongekend seizoen Help Mijn Man Is Klusser

01:58

John wist niet wat hem overkwam toen hij de reactie van de 'stopcontactenvrouw' hoorde. "Ik was echt perplex, ik vond het zo ongelofelijk ondankbaar. Maar ik dacht alleen maar: hou je mond, als ik mijn mond open had gedaan dan had ik gekke dingen gezegd", vertelt de presentator. De vrouw had net een gloednieuwe keuken gekregen, maar ze was behoorlijk ontdaan dat haar 'gevraagde stopcontacten ontbraken'.

Het filmpje van de ontdankbare vrouw ging vervolgens helemaal viral op internet. "Het filmpje is drie miljoen keer bekeken, dat hebben we nog nooit meegemaakt."

John laat weten dat er absoluut niks aan de reactie van de vrouw was gesleuteld. "Ik geloof niet in televisie waar je het erger of beter maakt dan het is. Ook bij die mevrouw bij die stopcontacten, daar hebben we de opnames niet gestopt, de reactie is zoals het is."

ZIE OOK:
Ondankbare vrouw bij Help Mijn Man Is Klusser

John Williams: Karen reageerde écht niet blij
Video: John Williams voelt zich belazerd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!