Zoontje Dan Karaty heeft auto-immuunziekte

22 april 2015 15:11

Het anderhalf jaar oude zoontje van Dan Karaty en zijn vrouw Natasha, Daniel, heeft een auto-immuunziekte. "We hopen dat hij eroverheen groeit", zeggen Dan en Natasha in een emotioneel interview met RTL Boulevard.

Het leven van de twee stond afgelopen zomer volledig op zijn kop nadat hun kleine mannetje opgenomen werd in het ziekenhuis. Daniel bleek een bacterie in zijn bloed te hebben en vocht voor zijn leven. De kleine man is er nu weer helemaal bovenop, maar Daniel blijft erg kwetsbaar.

Dochterje Quinn is er helemaal voor haar kleine broertje. "Ze is erg zorgzaam en zegt telkens tegen iedereen dat ze hun handen moeten wassen", zegt Dan voor onze camera.

Het jongetje heeft zich goed door alle ellende van de afgelopen tijd heen geslagen. "Hij houdt er geen trauma aan over. Hij is nog zo jong dat hij het niet allemaal meekrijgt. Daniel is een vrolijke peuter en loopt ook lekker rond." De lach en kracht van Daniel houdt Dan en Natasha op de been. Ze vinden het ontzettend knap hoe rustig hij blijft als hij naar het ziekenhuis moet.

Dan en Natasha hadden plannen om in Nederland een tweede bestaan op te bouwen, maar die plannen zijn door hun zieke zoontje voorlopig in de ijskast gezet.

Vanavond zie je het uitgebreide emotionele interview met Dan en Natasha in RTL Boulevard!

ZIE OOK: Dan Karaty ging door een hel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!