Katie Holmes had eigen ingang bij biowinkel

01 april 2015 09:52

Katie Holmes stond na de breuk met Tom Cruise in 2012 erg in de belangstelling van paparazzi. Om onopgemerkt te kunnen winkelen bij haar favoriete winkel Whole Foods gebruikte ze een eigen geheime ingang.

Via een stelsel van geheime gangen en deuren kon Katie vanuit haar appartement de winkel binnengaan, zonder naar buiten te hoeven lopen.

Dat weet Gawker. Katie woonde destijds in een appartementengebouw in de wijk Chelsea, vlak bij de biologische winkel. Mensen zagen haar geregeld inkopen doen bij de zaak, alleen werd ze nooit gespot bij de ingang. De brunette zou via de lift in haar eigen gebouw naar de kelder afdalen, en dan via een speciale deur uitkomen in de kelder van Whole Foods. Daar zou ze de winkel binnen zijn gegaan.

De kelderdeur van de Whole Foods-winkel is voorzien van een alarm, dus Katie moet hulp hebben gehad van het team van Whole Foods om ongemerkt binnen te komen. Een bewoner van het appartementengebouw zegt dat er inderdaad een toegangsdeur aanwezig is in de kelder van zijn gebouw. Die is nu echter niet meer in gebruik.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!