In het gemeentehuis van Amersfoort ligt een condoleanceregister voor Kris en Lisanne Beeld © ANP

Familie: Dood Kris en Lisanne noodlottig ongeval

04 maart 2015 14:07

Kris en Lisanne zijn zeer waarschijnlijk verongelukt in Panama. Dat zegt een woordvoerder namens de familie van Kris Kremers na onderzoek van een team van forensische specialisten.

Ze gaan uit van een noodlottig ongeval, mogelijk veroorzaakt door een ongelukkige valpartij nabij het Pianistapad bij Boquete.

ZIE OOK: 'Familie Kris Kremers kan nu rouwen'

Het team van forensisch specialisten denkt dat Kris en Lisanne zijn omgekomen als gevolg van een noodlottig ongeval waarbij ze mogelijk een helling zijn afgegleden. Daarbij is terugklimmen uitgesloten zonder de juiste hulpmiddelen. "Bij een val op deze plek is er een enorm hoogteverschil van 30 tot 40 meter, wat de kans op letsel zeer waarschijnlijk maakt. Bovendien is de stroom aan beide kanten omgeven door watervallen en is de bedding omgeven door steile rotswand van enkele meters."

De plek waar het ongeval zou hebben plaatsgevonden wordt aangewezen door verschillende personen en onafhankelijk van elkaar.

ZIE OOK: 'Ik herinner me de posters met hun lachende, knappe gezichten'

"We zijn als familie opgelucht dat we nu toch eindelijk een mogelijke en plausibele verklaring hebben voor alle vragen die we rond het overlijden van Kris hadden." De woordvoerder van de familie van Kris Kremers spreekt niet namens de familie van Lisanne Froon.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!