Job Bovelander: Toch geen rol in Bassie & Adriaan-film

20 februari 2015 07:00

Hoofdrolspeler Job Bovelander heeft zijn hoofdrol in de speelfilm Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan terug moeten geven.

Vanwege de verschuiving van een groot gedeelte van de opnamedagen voor de film naar België en de tournee van het succesvolle theaterconcert 'Vive La France', waarin Job een van de solisten is, blijkt dat de twee producties qua planning niet te combineren zijn.

Dat heeft producent Mountain Road vrijdag bekendgemaakt. Die zegt het besluit van Job erg te betreuren, maar geen enkele andere mogelijkheid te zien. Het is nog niet duidelijk wie de hoofdrolspeler gaat vervangen.

De acteur speelde samen met Telekids-gezicht Janouk Kelderman (beter bekend als Keet!), Fabian Jansen en Miryanna van Reeden de hoofdrollen in de film. Bas en Aad van Toor spelen belangrijke bijrollen. De opnames van Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan in april van start. Het is de bedoeling dat de film in september 2015 zijn première beleeft.

In de film worden Bassie en Adriaan vlak voordat zij een grote onderscheiding krijgen voor hun verdiensten aan de mensheid ontvoerd door de Jonkheer (Fabian Jansen), een neef van de gemene Baron uit de oude serie. Hun lot ligt in de handen van straatartiesten Keet (Janouk Kelderman), Koen en commissaris Kroon (Miryanna Van Reeden), die een zoektocht starten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!