Richy Brown op roze wolk met dochtertje

05 februari 2015 19:50

LA The Voices-zanger Richy Brown en zijn vriendin Patricia van Dinther zijn helemaal in de wolken met hun dochtertje Golden. "Ik kan niet stoppen met lachen, ik ben de hele dag alleen maar naar haar aan het kijken", zegt Richy tegen RTL Boulevard.

Golden Grace werd op 21 januari geboren en sindsdien kijkt hij haar niet alleen maar aan, ook de cameralens staart regelmatig naar het kleine meisje. "Ik ben echt zo'n ouder geworden wiens telefoon helemaal vol staat met babyfoto's", lacht de trotse vader.

De zanger moet zijn best doen niet te opdringerig zijn met het showen van zijn babykiekjes. "Ik probeer niet iedereen er lastig mee te vallen. Ik vond het zelf namelijk altijd een beetje akward als mensen met heel veel foto's van hun kind laten zien. Ik probeer me in te houden."

De kersverse papa schiet niet alleen kiekjes, het meisje komt dankzij papa niets tekort. "Richy is een heel natuurlijke vader, dus het gaat allemaal heel makkelijk. Maar dat verwachtte ik ook al, want met zijn neefjes en nichtjes gaat het ook zo makkelijk", zegt mama Patricia.

Golden Brown is vernoemd naar het liedje gelijknamige nummer van de Stranglers. Acht maanden geleden hoorde Patricia het nummer en steeds als ze het over namen hadden kwam de naam weer naar voren.

ZIE OOK: Dochter voor Richy Brown

Thumbnail

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!