'Cake Boss' Buddy Valastro heeft les geleerd

05 februari 2015 10:49

Buddy Valastro heeft zijn lesje geleerd toen de politie van New York de bekende tv-bakker dronken achter het stuur betrapte. "Ik dacht dat het wel goed met me ging. Maar dat ging het niet. Het zal nooit weer gebeuren", zei de TLC-ster in een interview met Extra dat woensdagavond in de Verenigde Staten werd uitgezonden.

''Ik was bij een zakendiner geweest. Ik had een glas te veel op. Toen ik de auto instapte, dacht ik dat ik best zou kunnen rijden. Maar klaarblijkelijk kon ik dat niet. De politie heeft haar werk goed gedaan", legde hij uit.

De bakker is bekend van de TLC-series Cake Boss en The Next Great Baker. De politie hield Buddy aan toen hij over de weg slingerde met zijn peperdure gele Corvette. De taartenmaker bekende dat hij drie glazen wijn had gedronken. Volgens de autoriteiten had hij iets geroepen in de trant van: 'Je kunt me niet arresteren, want ik ben de Cake Boss'. Valastro ging tijdens het interview met Extra door het stof voor deze uitspraak. "Als ik me zo heb uitgelaten, bied ik daar mijn excuses voor aan. Zo ben ik namelijk niet."

Valastro kreeg een rijverbod van negentig dagen en een boete van 300 dollar, omgerekend 264 euro. Tegenwoordig is hij bezig met het renoveren van zijn bakkerij met een open keuken. Daarnaast richt hij zijn eigen tv-productiebedrijf op, Cake House Media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!