Beeld © ANP

Surprise! Jochem Myjer verrast Gouda met stroopwafels

01 april 2017 09:24

Jochem Myjer heeft zaterdagochtend fans die in Gouda in de rij stonden te wachten voor kaarten voor zijn nieuwe voorstelling verrast met stroopwafels.

De Goudsche Schouwburg was zaterdag het eerste theater dat de verkoop startte voor het nieuwe seizoen van Adem in, Adem uit, de nieuwe show van Jochem.

1 aprilgrap

De cabaretier kwam tegen 9:00 uur aan met een grote mand voor de bijna zeshonderd mensen die op dat moment in de rij stonden. Hij nam uitgebreid de tijd voor een praatje en het maken van selfies. De komiek komt vaker spontaan langs als zijn kaarten in de verkoop gaan. Jochem Myjer had zijn komst kort van tevoren aangekondigd op Twitter, maar sommige fans waren bang dat het om een 1 aprilgrap ging.

Bitterballen

Adem in, Adem Uit is de vijfde voorstelling van de populaire komiek. De speellijst voor het nieuwe seizoen werd vrijdag bekendgemaakt. Veel theaters verkopen alleen kaarten voor Jochem Myjer aan de kassa om zwarthandel tegen te gaan. In Gouda stond de eerste fan al vrijdagavond om 23:00 uur in de rij. De schouwburg trakteerde hem op bitterballen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!