Kersverse vader Simon Keizer breekt knieschijf

11 augustus 2017 13:41

Dikke pech voor Simon Keizer. Leef je net lekker op een roze wolk, breek je je knieschijf en kun je ineens praktisch geen kant meer op. “Het komt nooit uit, maar deze timing is écht (heel erge vloek-red).”

Het zijn hectische tijden voor Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie als kersverse ouders van dochtertje Kiki. Die hectiek zorgde ervoor dat Simon een treetje miste toen hij zijn handen vol had met spullen.

Zes weken in het gips

“Een moment van onachtzaamheid en ik val met mijn handen vol van het stoepje op mijn knie.” Een nicht van Annemarie bracht Simon vervolgens naar het ziekenhuis in Purmerend, waar de artsen een gebroken knieschijf constateerden. En nu moet Simon zes weken met zijn been in een gipskoker. Daar zit papa Keizer natuurlijk niet op te wachten.

Optredens gaan gewoon door

“Dit wil je niet met een pasgeboren kindje. Ik kan niet eens een papje opwarmen. Dit komt nooit uit maar de timing is nu echt… (piept vloekje weg).” Simon benadrukt dat hij de optredens met Nick op festivals als Zand gewoon wil laten doorgaan. “Desnoods zittend op een kruk, daar wil ik gewoon bij zijn.”

Simon verontschuldigt zich vast voor zijn aankomende vlogs. “Die zullen door dit akkefietje een stuk minder enerverend zijn, aangezien ik aan huis gekluisterd ben.”